NBA pokreće treći deo juniorskog NBA online kampa na aplikaciji OWQLO

  0
  Igor Rakočević, Foto: NBA

  NBA je danas objavila pokretanje  trećeg  dela  Jr. NBA Camp – Online programa na OWQLO, zvaničnoj aplikaciji  Jr. NBA Lige za Evropu i Bliski Istok.    

  Posle uspeha prva dva programa koja su organizovana  prošle godine tokom globalne pandemije, treći deo virtuelnog kampa održaće se od 9. i 10. aprila za mlade igrače uzrasta od 8 do 16 godina. Program u petak će predstaviti sesiju razvoja košarke od  17-19h, dok će subotnja sesija biti održana u terminu od 11:00 do 15:00. 

  Anastasia Kostaki, foto: NBA

  Kamp, koji je otvoren za korisnike aplikacije svih nivoa veština i sposobnosti, vodiće NBA  tim za košarkaške operacije  (Evropa i Bliski Istok),  a na njemu će biti nekoliko bivših evropskih NBA i WNBA igrača, među kojima su Dino Rađa (Boston Celtics), Igor Rakočević (Minnesota Timberwolves) ), Nikoloz Tskitishvili (Denver Nuggets, Golden State Warriors, Minnesota TimberWolves i Phoenix Suns) i Anastasia Kostaki (Houston Comets) koja je bila prva Grkinja u WNBA 2006. godine. 

  Jr. NBA kamp – Online pruža učesnicima inovativan način da bezbedno i zdravo rade na svojim košarkaškim veštinama kod kuće ili u dvorištu. Program će takođe mladim sportistima i ljubiteljima košarke širom Evrope i Bliskog Istoka ponuditi priliku da komuniciraju sa evropskim pionirima u američkoj profesionalnoj ligi i uče od onih koji su ostavili svoj  trag u NBA i WNBA. 

  Nikoloz Tskitishvili, foto: NBA

  Od aprila 2020. godine aplikacija OWQLO je domaćin programa  Jr. NBA at Home, interaktivne serije sadržaja koja obezbeđuje košarkaške treninge i vežbe prilagođene za izvođenje pojedinačno i u ograničenom prostoru, sa ciljem pomoći mladim igračima širom sveta da ostanu aktivni i razviju svoju igru. 

  Fanovi mogu da pronađu više informacija na owqlo.com@NBAEurope na Instagramu. Opšte informacije o Jr. NBA dostupne su na društvenim kanalima  Jr. NBA (Facebook, Twitter i Instagram).