Navijači na utakmici Vojvodina – Partizan ponovo skandirali protiv Aleksandra Vučića

0
(BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV)

(Beta) – Tokom derbija drugog kola Super lige, koji se igrao između fudbalskih klubova Vojvodine i Partizana, navijači su ponovo skandirali pogrde na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Uvrede su mogle da se čuju na više snimaka koji su posetioci novosadskog stadiona “Karađorđe” objavlili na društvenim mrežama.

Istovremeno, navijači Vojvodine su isto skandirali, ali protiv svoje uprave.

Prošle nedelje, tokom meča Partizan-Dunajska Streda izbili su incidenti na stadionu domaćina, takođe zbog vređanja Vučića. 

Dve grupe navijača su se sukobile, nakon što su pristalice Partizana sa južne tribine napale navijače sa istočne tribine, koji su uzvikivali parole protiv predsednika.

FK Partizan se pre te utamice saopštenjem ogradio od navijača koji su na stadionu “Karađorđe”, tokom utakmice Proleter-Partizan, pogrdno skandirali protiv predsednika Vučića.

“FK Partizan se protivi političkim parolama i zloupotrebama navijača na stadionima u političke svrhe. Ističemo da nijedan član aktuelne uprave FK Partizan ne bi sebi dozvolio da podrži vređanje institucija države Srbije”, saopšteno je tada.

Fudbaleri Partizana pobedili su sinoć Vojvodinu sa 2:0, u drugom kolu Super lige Srbije.