Nastavlja se omiljena filmska tradicija Filmstreet

  0

  Bioskop na otvorenom i ovog vikenda na Sava Promenadi

  Nastavlja se omiljena letnja manifestacija ljubitelja kinematografije! Filmstreet i ovog vikenda poziva sve filmofile u bioskop na otvorenom i uživanje kraj reke. U petak i subotu, 23. i 24. avgusta, Sava Promenada ugostiće obožavaoce uzbudljivih žanrova – drame i trilera, koji zasigurno ostavljaju bez daha!

  Prva projekcija na velikom platnu, zakazana za petak u 20:30 časova, predstaviće jedno od najuspešnijih modernih svetskih filmskih ostvarenja – „Društvena mreža“ („The social network“) iz 2010. godine. Biografska drama, zasnovana na romanu „The Accidental Billionaires“ Bena Mezriča, provešće gledaoce kroz svet popularne društvene mreže Facebook i njeno osnivanje. „Društvena mreža“ je proglašena za jedan od najboljih filmova 21. veka.

  U subotu u 20:30 časova na repertoaru je američki triler „Igra novca“ („Money Monster“) iz 2016. godine, u kojem glavne uloge igraju holivudske zvezde Džordž Kluni i Džulija Roberts. Ukoliko ste ljubitelj neizvesne priče koju prate osveta i otmica, naboj adrenalina je zagarantovan!

  Filmstreet, tradicionalni letnji bioskop na otvorenom, već drugu godinu zaredom organizuje projekcije u okviru Belgrade Waterfront-a. Do sada je ugostio više od 300.000 ljudi, a pozivamo vas da se i vi pridružite najvećem filmskom druženju pod zvezdama!

  Ulaz je besplatan za sve posetioce.