“Napravio sam lapsus sa datumom izbora, dokon pop i jariće krsti…”

1
(BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO)

(Beta) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je napravio “lapsus” kada je rekao da prošle godine nisu bili izbori već je mislio na godinu dana ranije, ali “to su razumeli svi koji to žele”, navodeći da njemu izbori nisu važeni već šta će ostati iza njega urađeno.

“Ali kako kažu u izreci – besposlen pop krsti jariće”, rekao je Vučić, prilikom otvaranja petlje Batajnica, povodom komentara zbog njegove izjave u intervjuu TV Pink kada je rekao da novac nije deljen zbog izbora navodeći da ih prošle godine nije bilo.

On je naveo da je normalno da neko ko puno radi i pogreši kad nešto kaže pa se to može desiti i više puta tokom jednog dana, ali su se njegovi politički protivnici “uhvatili za nešto što je najgluplje i nema suštine”.

Kako je dodao, “njihovi snovi su drugačiji, samo pokušavaju da me lično napadu i uvrede”.
Govoreći o nabavina vitaminima, koji će biti podeljeni u paketima penzionirima, on je naveo da su kupljeni od devet proizvođača a ne jednog.

“Zašto se ministar zdravlja ili neko iz RFZO nije javio nego ja, do svih ljudi koji su u nabavci učestvovali. Pitam se zašto sam ja morao da im odgovoram na napade”, rekao je Vičić.

On je rekao i da su “pripadnici bivšeg režima kroz svoje medije prosuli čitavu sagu o njegovoj vakcinaciji ali nisu o tome kako su govorili da nemamo vakcinu i nisu ništa od svojih miliona priložili za nabavku”.

“Neko je i vama obezbedio vakcinu a vi niste mrdnuli osim što ste u svojm tajkunskim medijima vodili kampanju protiv vakcinacije”, rekao je Vućić.

Komentarišući tvrdnju Inicijative “Ne davimo Beograd”,  o “fantomskoj kol centru sa kog su građani pozivani tokom izbora”, on je upitao “šta je problem ako neko pozove pristojno i pita građane”, navodeći da se to “radi u svim zemljama sveta”.

“Oni (politički protivnici) žele da se prekine svaka komunicija sa građanima jer nemaju partijsku infostrukturu”, rekao je Vuč.

Kako je dodao, organizacija CRTA “je poznata po svojoj pristrasnosti, to su politički aktivisti stranka nekadašnjeg DOS-a”.

“Ali niko ne sme da ugrozi njihovu bezbednost i boriću se protiv svake izjave bilo odake dođe ako predstavlja pretnju ili ih uvredi”, rekao je Vučić.

1 KOMENTAR

Comments are closed.