Napadač iz Novog Sada direktor firme koja je osnovala kladionice MaxBet

4
Foto MUP Srbije

Ivan Kontić, koji je pre gotovo tri nedelje brutalno pretukao mladića u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, a potom mu i slomio obe ruke dok je bio u nesvesti, direktor je firme „Ju-Krijkos“ koja je osnovala kladionice „Maxbet“, pokazuju zvanični podaci Agencije za privredne registre, prenosi N1.

Kompanija „MaxBet“, kako stoji na njihovom zvaničnom sajtu, nastala je 1997. godine pod imenom “JuKrijkos” u Zrenjaninu. Onda je 2008. godine dobila novo ime “MaxBet”, i preselila se u Novi Sad. Danas je kompanija, posluje u Srbiji, ali i u BiH, Crnoj Gori i od skora u Africi.

MUP je pozvao građane, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o osobi sa fotografije, da se jave Policijskoj upravi Novi Sad ili MUP-u.

U saopštenju policije se navodi da intenzivno tragaju za 30-godišnjim Kontićem zbog sumnje da je mladiću zadao više udaraca u predelu glave i tela, usled čega je on izgubio svest, a nakon toga je oštećenom polomio obe podlaktice.

Takođe se ističe da je Ministarstvo u intenzivnom kontaktu sa organima nadležnim za davanje naloga za raspisivanje međunarodne Interpolove poternice.

U Novom Sadu se dogodilo brutalno prebijanje u kojem je jedan dvadesetosmogodišnji mladić zadobio teške povrede. Nadzorne kamere su snimile napad i reč je o uznemirujućim snimcima.

4 KOMENTARA

  1. @Bleha: Bio pametan pa preskocio osnovnu skolu vec odmah na pravni fakultet ko svi Crnogorci.

  2. Pored ovakvog snimka oni tražili ubicu. Sramota, krimos žive U Beo. A iživljavaju se u N. S i drugim malim mestima, Palić. To i vrapci cvrkuću a naši čuvari su legende, gluvi i ćoravi.
    Nek im bog pomogne da otiljaju grehe.

  3. i ja to gledam.. direktor.. nek je i od 2008 kad je promenila ime al opet nije normalno.. i pise da zivi 10 g u NS-u, znaci nije on osnovao firmu..

  4. KOGA vi zezate????
    On IMA 30 god,firma osnovana 1997???

    Osnovaao kladionicu sa 7 godina, kad je upisao I osnovnu skolu??

Comments are closed.