“Najpre ga je onesvestio pa mu polomio ruke”: Policija identifikovala muškarca koji je brutalno pretukao mladića u Novom Sadu

4
Foto: Profimedia

(Beta) – Novosadska policija identifikovala je I. K. (30) za kojeg se sumnja da je brutalno u Novom Sadu pretukao mladića (28) i naneo mu teške telesne povrede.

Na snimku koji se juče pojavio u pojedinim medijima vidi se muška osoba koja nekoliko minuta udara rukama u glavu mladića koji na platou leži bez svesti. Na kraju mu lomi obe ruke u predelu podlaktica.

Načelnik Policijske uprave Novi Sad Milorad Šušnjić potvrdio je u pisanoj izjavi za medije da je osumnjičeni muškarac identifikovan i “da po nalogu nadležnog tužilaštva policija radi na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja, kao i na pronalasku i hapšenju osumnjičenog”.

“Intenzivno tragamo za I. K. (30) zbog sumnje da je dvadesetosmogodišnjem mladiću zadao više udaraca u predelu glave i tela, usled čega je on izgubio svest, a nakon toga je oštećenom polomio obe podlaktice”, rekao je Šušnjić i dodao da se sve odigralo u Jevrejskoj ulici, veoma prometnoj ulici u centru grada.

U veoma potresnom snimku može se videti mladić koji je pokušao da odbrani mladića bez svesti, ali ga neidentifikovana osoba odvodi sa lica mesta, posle čega je osumnjičeni nastavio da udara bespomoćnog mladića.

Mediji su preneli da se incident desio tokom dana na očigled prolaznika, ali policija taj detalj nije komentarisala.

4 KOMENTARA

  1. treba bit glup da na javnom mjestu ovako tuces mladića, a da je pametan bili bi prijatelji. zatvorenici bi trebali raditi drustveno koristan rad zidati zgrade za sirotinju djecu bez roditelja itd pa im od umora ne bih padale na pamet tuče. da sam ja bila tamo dobio bi nakaut nogom u glavu! zalosno je da nitko nije pomogao mladicu nego su svi gledali šaketanje onesvješćene osobe lomljenje ruku. Policija ne radi dobro svoj posao. Kazne su preblage i pravosuđe je nula. Jel treba netko umrijeti na ovakav nacin javno da bi se na zemlji nesto promijenilo na bolje?

    • Није он то радио на јавном месту зато што је глуп, већ зато што има “леђа”. Може му се , да пребије некога и мирно одшета, овај пут из Србије. Запамтите, нема декриминализације, ни полиције, ни друштва, вез децрногризације, то је први и основни корак.

  2. “da po nalogu nadležnog tužilaštva policija radi na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja, kao i na pronalasku i hapšenju osumnjičenog”. Мало вам је требало . Сада се тај “тић” од Контића тамо и крије. Мораћете да издате међународну потерницу, па ћемо да видимо како функционише тај “новоцрногорски” правни систем, у коме владају само право и правда ?

Comments are closed.