Mozzart, vaše sigurno mesto

  Iz ove kompanije poručuju da im je bezbednost korisnika i zaposlenih na prvom mestu – sva otvorena uplatno-isplatna mesta temeljno se i redovno dezinfikuju, postavljene zaštitne barijere, operateri u zaštitnoj opremi...

  0
  Foto: Mozzart

  Vlada Republike Srbije donela je Uredbu kojom je od ponedeljka 27. aprila kladionicama ponovo dozvoljen rad, ali uz poštovanje preventivnih mera koje se odnose na sprečavanje širenja virusa. U Mozzartu ističu da su sve ove mere sproveli i pre uredbe Vlade i da su spremno dočekali ponovno otvaranje lokala, te da korisnici njihovih usluga mogu biti potpuno sigurni i uvereni da su poduzete apsolutno sve mere prevencije koje propisuje struka.

  Među pomenutim merama su, između ostalog, ograničen broj osoba u prostoriji, održavanje socijalne distance, postavljanje barijera između radnika i korisnika, obavezna dezinfekcija…

  – Još na početku pandemije virusa korona mi smo samoinicijativno preduzeli brojne radnje koje su imale za cilj da spreče širenje infekcije, i da zaštite kako naše zaposlene, tako i naše korisnike. Pre odluke o zatvaranju svih kladionica naše kolege koje rade na uplatno-isplatnim mestima bile su u obavezi da nose zaštitnu opremu, a u lokalu je mogao da bude samo jedan korisnik. Takođe, dezinfikovali smo lokale više puta dnevno, a sve to rezultiralo je činjenicom da među zaposlenima Mozzarta ne postoje zaraženi virusom korona, kao ni među korisnicima koji su posećivali naše objekte – istakao je Dejan Ćirović, izvršni direktor kompanije Mozzart.

  Iz ove kompanije pozivaju i svoje klijente da budu odgovorni pre svega prema sebi i svojim porodicama i da koriste zaštitnu opremu kako bismo svi zajedno pobedili u ovoj borbi.

  – Uložili smo velike napore da naši lokali budu potpuno bezbedni i možemo da tvrdimo da su oni sigurna mesta za sve koji u njih dolaze. Ali svakako apelujemo na naše korisnike da poštuju preporuke, drže socijalnu distancu i koriste maske i rukavice. Cilj nam je da naši lokali ponovo budu mesto dobre zabave, kao i pre pandemije – kaže Ćirović.

  Mozzart je prethodnih nedelja borbu protiv virusa korona vodio na više frontova. Korisnicima su ponuđene posebne pogodnosti ukoliko se odluče da koriste Mozzartove usluge preko interneta, a ova kompanije značajnu pomoć pružila je i državi i svim građanima.

  Mozzart je donirao više od 400.000 evra za borbu protiv virusa korona, i to kupovinom respiratora, davanjem novčane pomoći bolnicama širom Srbije, deljenjem paketa najstarijim i najugroženijim građanima, aktiviranjem zaposlenih kroz volonterske akcije…

  – Naša kompanija je dobar primer kako svi zajedno možemo da se izborimo sa pandemijom. Zaposleni su pokazali visok nivo solidarnosti, vozili su dezinfekciona sredstva bolnicama, nosili pakete starijim sugrađanima, davali krv, a kompanija je sve vreme posebno vodila računa o njihovoj bezbednosti, što kroz obezbeđivanje zaštitne opreme, što kroz svakodnevne preporuke zaposlenima o merama koje treba da preuzmu kako bi zaštitili sebe.

  – Bezbednost nam je uvek na prvom mestu, to smo više puta dokazali, i zato možemo da kažemo s ponosom da je Mozzart sigurno mesto za sve svoje igrače – zaključio je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

  Pandemija virusa korona promenila je mnogima prioritete, ali u kompaniji Mozzart ističu da je njima bezbednost prioritet godinama – sigurnost na uplatno-isplatnim mestima, kao i zaštićene onlajn novčane transakcije zaštitni su znaci lidera u priređivanja igara na sreću u regionu, a Mozzart je uspešno savladao i izazov koji je pred sve nas postavio COVID-19.