“Moja politička odgovornost se završila…”

5
Foto: Medija centar Beograd

Kandidatkinja za narodnu poslanicu koalicije Ujedinjena demokratska Srbija Gordana Čomić izjavila je da posle izbornog neuspeha te liste prestaje njena javna, institucionalna i politička odgovornost.

“Zaslužen neuspeh, samo je naša odgovornost što nismo rečima o evropskoj Srbiji umeli dopreti do ljudi, a istraživanja su ukazivala na ovakav ishod. Prestaje moja javna, institucionalna i poltička odgovornost i ostaje smo privatna i lična za podršku evropskoj Srbiji i demokratiji”, izjavila je Gordana Čomić za portal Espreso.

Ona je dodala da nema stranku.

“Iz DS sam na osnovu Statuta izbrisana iz članstva 13. 05. 2020. godine zbog kršenja odluke o bojkotu, tako da se moja javna politička odgovornost juče završila”, rekla je Čomić.

Prema preliminarnim rezultatim parlamentarnih izbora, UDS je osvojio 0,32 odsto glasova.

5 KOMENTARA

  1. E vala dosadila si i Bogu i narodu, da li stvarno mislis da ce narod Srbije da oseti da te nema u javnom politickom zivotu? Odavno su te zaboravili sedi di si jer i za di si nisi.

  2. gospodjom je bila zadovolja i pozicija i opzijcija ali htelo se novo odelo jer se misli da ono nece da žulja a ništa se ne zna dok se ne isproba.

  3. E da krenu tvojim koracima i Ceda,Seselj,Canak,Taric i ostale karikature na politickoj sceni.Svako je imao svoje vreme i pokazali ste se,sad bi oni da ponovo dodje njihovo vreme.Imali ste priliku,nije da niste

  4. Овакви исходи указују и на позитивне аспекте изласка на изборе. Само када би твојим корацима и сви остали,…

Comments are closed.