“Mnogo su pristrasni…”: Blumberg njuz neće dobiti akreditacije za kampanju Donalda Trampa

1
Foto: Profimedia

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp biće oslobođen makar nekoliko teških pitanja na svakoj konferenciji za štampu jer je njegov izborni tim odlučio da neće davati akreditacije Blumberg njuzu, agenciji koja je u vlasništvu jednog njegovih mogućih protiv kandidata.

Kada je Majkl Blumberg objavio da će se boriti za demokratsku nominaciju pred predsedničke izbore, rekao je da mu je glavni cilj da “uništi i svrgne” Donalda Trampa.

Da mu ne bi pružio priliku da preko svoje agencije to radi usred Trampove kampanje, predsednik Amerike je odlučio da uskrati mogućnost novinarima te agencije da ga prate tokom višemesečnih putovanja i mitinga.

“Pošto su otvoreno pokazali pristrasnost, Trampova kampanja neće davati akreditacije predstavnicima Blumberg njuza za mitinge i druge događaje. Odlučićemo da li ćemo biti kontaktirati izveštače pojedinačno ili ćemo na upit Blumberg njuza odgovarati od slučaja do slučaja”, naveo je Bred Parskejl, menadžer Trampove kampanje.

Kada je Blumberg potvrdio kandidaturu iz njegove agencije naveli su da se neće baviti izborima u okviru demokratske partije jer to ne bi bilo etički, s obzirom da je njihov vlasnik u toj trci.

Naglasili su tada da će pratiti Trampa, ali izgleda da će tokom naredne godine morati da pronađu nešto zanimljivije od predsedničkih izbora.

1 KOMENTAR

  1. Ne čudi onda što Vučić teroriše medije koji rade po savesti i profesionalno etici. Ovakvo ponašanje Trumpa ruši sve što su ameri ugradili u temelje demokratskog društva. Podele su sve očiglednije pa ne sumnjam da će se pojaviti neki novi general Li, koji će ustrojiti konfederalni sistem ili potpuno cepanje po šavovima 50 država.

Comments are closed.