Ministar Siniša Mali dobio još dve funkcije, jedna je za sprečavanje pranja novca

5
FOTO TANJUG/ RADE PRELIC

Vlada Srbije razrešila je ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića dužnosti predsednika Koordinacionog tela za sprečavanje pranja novca i finansiranja terorizma i na tu funkciju imenovala ministra finansija Sinišu Malog, prenosi Danas.

Vlada je tu odluku donela na sednici održanoj 4. jula.

Mali je, istovremeno, imenovan i za guvernera Srbije u Azijskoj infrastrukturnoj investicionoj banci.

Za zamenika guvernera u toj banci imenovan je savetnik predsednice Vlade za investicije Peđa Sovilj.

5 KOMENTARA

  1. Covek bi pomislio da je ovo skinuto sa neke humoristicke emisije ,ali ne, I sam Faraon kaze da je g.Mali najpostenija osoba u SNSs hordi. Imagine all,sto kaze jedna reklama u medijima.

  2. Poznato je da je krajem 2018. bord guvernera Azijske infrastrukturne investicione banke odobrio prijave za članstvo za Srbiju, Alžir, Ganu, Libiju, Maroko i Togo i ovih šest članica će se zvanicno pridružiti toj banci kada završe potrebne procedure u svojim zemljama i deponuju prvu ratu kapitala kod banke. Medjutim, nepoznato je kolika je nadoknada koju će akžtruelni ministar finansija, S. Mali, dobijati za obavljenje funkcije guvernera Srbije u toj banci, a sve (već šestu godinu) iščekujući odluku da li će ili neće moći bti promovisan u doktora organizacionih/ekonomskih/bezbednosnih nauka.

  3. Цела Србија је продата преко offshore компанија. Ни једна пљачкашка приврена приватизација у Србији није имала платћен порез. Укините пословање у Србији преко offshore !

  4. re: Ministar Siniša Mali dobio još dve funkcije, jedna je za sprečavanje pranja novca

    Izgleda da su shvatili da neće moći ostati još dugo na vlasti pa ubrzavaju sa kvaantnom pljačkom Srbije!

Comments are closed.