Mima Karadžić o Merimi Isaković i Lečiću: “Zajedno smo bili na klasi… Onaj ko to treba da rešava, siguran sam da će rešiti”

0
KLASA PROFESORA MILENKA MARIČIĆA: Mima Karadžić, Savo Radović, Lepomir Ivković, Stela Ćetković, Merima Isaković, Branka Stojković, Boro Stjepanović (asistent profesora), Ljiljana Blagojević, profesor Milenko Maričić i Mirjana Karanović. Foto privatna arhiva

Glumac Milutin Mima Karadžić studirao je sa Merimom Isaković, koja je u ispovesti za Nedeljnik navela da ju je Branislav Lečić seksualno napao 1978. godine, a sada je dao svoj komentar o ovom slučaju.

Čuvena glumica, a danas uspešni psiholog prvi put posle 43 godine odlučila je da otvori dušu u tekstu za novi Nedeljnik o užasnom iskustvu koje je doživela kao studentkinja glume sa kolegom Branislavom Lečićem.

“Ne bih zalazio u detalje. Dobar sam i sa Lekom i sa Merimom”, rekao je Karadžić.

“Zajedno smo Mera i ja bili na klasi i sjajno smo se slagali. Vrlo sam bio dobar sa njom. Video sam naslove, ali nisam upućen u čitavu priču. Njih dvoje najbolje znaju šta se između njih desilo, onaj ko to treba da rešava, siguran sam da će rešiti”, rekao je za Blic Milutin Mima Karadžić.

Glumac Branislav Lečić nije se oglašavao povodom optužbi psihološkinje i jedne od najvećih mladih glumačkih zvezda bivše Jugoslavije Merime Isaković. Njegov PR tim saopštio je da se glumac, zbog navoda u medijima, “ne oseća zdravstveno najbolje”.

Kako su naveli, iz tog razloga, do daljeg, Lečić se neće obraćati javnosti, niti će komentarisati bilo kakve optužbe dok se ne završi postupak pred državnim organima.

„Molimo vas još jednom da ga ne uznemiravate jer se zaista ne oseća dobro“, naveo je PR tim Branislava Lečića.