Miloš Biković preležao koronu: “Osećam i dalje zamor, neobičan je virus”

0
Foto: Nedeljnik

Glumac Miloš Biković govorio je o koronavirusu koji je nedavno preležao, o popularnosti, kao i o karijeri u Srbiji i Rusiji.

Glumac je preležao koronavirus sa lakšim simptomima.

“Osećam i dalje zamor, neobičan je virus. Ali nije ostavio neke veće posledice za sada”, rekao je Biković u jutarnjem programu na TV Prva.

Miloš je prethodnih dana izglasan za najpopularnijeg glumca u Rusiji, pa je prokomentarisao ovo laskavo priznanje.

“Meni to govori da je to neki kontakt koji sam ostvario sa ruskom publikom. Nije uvek popularnost merilo kvaliteta, ali govori o nekom kontaktu s publikom koji je u ovom slučaju očigledno uspešan i nadam se da ću uspeti da to iskoristim. Popularnost nije zanemarljiva, glumac treba da bude popularan, ali da to iskoristi da pošalje neku poruku, da je prokrijumčari, da dok je gledaocu zabavno uz to pošalje i neku poruku”, rekao je glumac.

Miloš već godinama sa velikim uspehom paralelno gradi karijeru u Srbiji i u Rusiji.

“U Rusiji se osećam kao u drugoj kući, ali u Srbiju se vraćam da radim jer me vuče da radim u svojoj zemlji, ja sam ponikao u ovoj kulturi i želim da radim u svojoj zemlji. Inače, iz nekih drugih razloga, pa i finansijskih, nemam potrebe za tim, ja mogu da radim samo u Rusiji jer je veće tržište. Ali želim da radim i u Srbiji”, objasnio je glumac.