Milena Radulović pet sati davala iskaz u tužilaštvu

1
Screenshot YouTube

Glumica Milena Radulović stigla je u 11 sati u Više tužilaštvo gde je, prema pisanju Blica, pet sati davala iskaz o seksualnom zlostavljanju od strane Miroslava Aleksića, koje je ranije, sa još nekoliko devojaka, prijavila policiji.

Glumica je danas detaljno saslušana, ali su njeni advokati nakon saslušanja rekli da ne mogu da daju nikakve izjave, ni informacije vezane za slučaj.

Kako prenosi Blic, sutra u 9 sati u Višem javnom tužilaštvu biće saslušana i Milenina koleginica Iva Ilinčić, koja je takođe podnela prijavu protiv Mike Aleksića.

Protiv Aleksića je podneto još nekoliko prijava za nedozvoljene polne radnje i sve su od učenica njegove škole glume, koju su pohađale i Milena Radulović i Iva Ilinčić.

Mika Aleksić nalazi se u pritvoru koji mu je određen zbog osnova sumnje da je počinio krivično delo silovanje i nedozvoljene polne radnje. On je osumnjičen za osam silovanja.

1 KOMENTAR

  1. Надам се да ће ових пет мучних сати бити довољно за подизање оптужнице. А не као досад да се жртве насиља приморавају да поново и поново преживљавају страхоте.

Comments are closed.