Milena Popović: “Taj Marko Đurić je Oliveru uneo telefon u zatvor…”

3
Foto: Profimedia

Spot protiv Olivera Ivanovića bio je deo političke kampanje i dan kada se pojavio bio je najgori u našim životima, rekla je gostujući na N1 Milena Popović, nevenčana supruga Olivera Ivanovića, dodajući da se zna ko stoji iza njega.

Ona je rekla da su u tom periodu Marko Đurić i Oliver komunicirali i to preko nje, jer je to Oliver od nje tražio.

“Ne želim da govorim više o tim stvarima, to je bila politička kampanja, bilo je strašno. Taj dan kada se pojavio taj spot, bio je jedan od najgorih u našem životu. Bila je kampanja, bili su nam protivnici. Da sam ih mrzela tada u tim trenutku – jesam. Ja sam sa Markom Đurićem razgovarala tada o tome, on i Oliver su razmenili nekoliko poruka. Nije ni Oliver njih štedeo, ali nije bio toliko moćan da uzvrati na isti način”, rekla je Milena Popović o spotu protiv Olivera Ivanovića koji se pojavio uoči izbora na Kosovu.

Ponovivši svoju raniju izjavu da Marka Đurića smatra prijateljem, Popović je rekla da je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju uz Olivera Ivanovića bio od dana kada je imenovan.

Ona je navela da je Đurić zajedno sa njom, nebrojeno puta posetio Ivanovića u zatvoru, dok ga predstavnica koalicije „Sloboda“ Rada Trajković, koja je kampanju počela sa mesta njegovog ubistva, nije posetila nijednom.

Popović je rekla da zna ko je autor negativnih spotova o Oliveru Ivanoviću, da je o tome pričala sa Đurićem, da je bilo neprijatno ali da je to bila politička kampanja i dodala da Oliver nije dobijao konkretne pretnje.

Objašnjavajući odnos između Ivanovića i Đurića, rekla je da su se oni sukobili kada je počela kampanja za izbore na Kosovu.

“Bili su politički protivnici zato što nisu uspeli da se dogovore, ali se jesu dogovorali. Dogovarali su se o nastupima na izborima, ali se nisu dogovorili. Oliver je nešto tražio, ali nije mogao da dobije. Oni su se tu mimioišli. Uvek kada su se sukobljavali, oni su preko mene komunicirali”, kazala je Popović.

“Ja te poruke imam, za te poruke znaju neki drugi, a svi se sad prave blesavi”, istakla je Popović.

Popović je izjavila da o istrazi ubistva Olivera Ivanovića ne dobija zvanične podatke iz Prištine i da je poslednja vest da sudija koji je vodio slučaj odlazi u penziju.

3 KOMENTARA

  1. “Не веруј Данајцима…”. Оливер је прешао праг, када би могао да угрози пљачку и криминал.

  2. Postoje video zapisi i komentari gospodina Djurica , koji govori o Oliveru Ivanovicu veoma lose u nekoliko navrata.

Comments are closed.