“Mika je bio jako strog, može se podvući pod neku vrstu sadizma. Šokiran sam, ali ne i iznenađen…”: Glumac Miloš Timotijević o Aleksiću…

0
Printscreen/YouTube/N1

Glumac Miloš Timotijević podržao je glumicu Milenu Radulović povodom njene ispovesti u kojoj je okrivila Miroslava Miku Aleksića da ju je silovao kada je imala 17 godina.

Glumac je rekao da se ovakvim stvarima treba stati na put, zbog čega pruža punu podršku Mileni i drugim devojkama koje su prijavile Miroslava Miku Aleksića.

“U ovom trenutku mogu samo da dam bezrezervnu podršku Mileni i svim drugim devojkama koje žele da ostanu anonimne. To je sve što mogu sada da uradim, jer smatram da se ovakvim stvarima mora stati na put. To je činjenica”, rekao je Timotijević za portal Nova.rs.

Miloš Timotijević je svoje prve glumačke korake napravio upravo sa Aleksićem, u Radio Beogradu.

“To je bilo neko drugo vreme. Aleksić je tada bio u Radio Beogradu, i nije imao svoju privatnu školu glume. Međutim, uvek je bio strog, i ta strogoća se sad, kad malo bolje razmislim u ovim svojim godinama, mogla podvlačiti pod neku vrstu sadizma.”

Glumac je dodao i to da ga ovakva priča nije iznenadila, jer se tako nešto i moglo očekivati od osobe kao što je Aleksić, ali ne želi da sudi nikome.

“Šokiran sam, ali nisam iznenađen celom ovom situacijom, jer mislim da to sve spada pod takvu vrstu profila. Naravno, ne bih želeo nikome da sudim, pre nego što se sve ne dokaže, ali svakako pružam ogromnu podršku Mileni”, zaključio je Timotijević.

SPECIJALNA NOVOGODIŠNJA AKCIJA

104 NEDELJNIKA i 12 poklon knjiga po neverovatnoj ceni od samo 11.999 dinara!

52 NEDELJNIKA i poklon knjiga “ISTORIJA 21. VEKA” za samo 7.999 dinara!