Mihajlovićevo “grazie”: Vreme suza je završeno, sada je vreme za borbu

2
Giorgio Benvenuti/ANSA via AP/Tanjug

Siniša Mihajlović danas je objavio pismo u Gazeti delo Sport, kako bi se zahvalio svima koji su mu proteklih dana, otkako je saopštio da boluje od leukemije, dali podršku.

“Postoje trenuci u životu kada se susretnete sa protivnikom koga je teško pobediti i problemom koji je teško rešiti. Došao sam do tog trenutka, ali na sreću nisam sam, imam ogromnu podršku. U ovih nekoliko dana sam primio more simpatija, solidarnosti, pozitivne energije koja mi je dala neverovatnu snagu i sigurnost da ću dobiti bitku protiv leukemije”.

“Primio sam na hiljade poruka, sve sam im pročitao, za mene, predstavljaju brigu, zagrljaj i dirnule su me u srce. Bilo je teško, izvinjavam se svima što nisam odgovorio. Odlučio sam ovako, preko Gazete”, piše Mihajlović i zahvaljuje Urbanu Kairu što mu je ustupio prostor.

“Hvala predsednicima klubova za koje sam se borio kao igrač i trener, kako i onima čiji nikada nisam bio član za divne reči koje su mi uputili. Hvala i bivšim saigračima, kao i rivalima sa kojima i protiv kojih sam igrao za podršku”.

“Hvala i navijačima svih boja, i oni koji su mi zviždali i vređali me, sada su mi napisali da se borim. Hvala i prijateljima koje stičem tokom karijere, i hvala svima i onim nepoznatim ljudima koji me poznaju i koji znaju kakav sam čovek. Od predsednika države do pisma u kome mi je klinac nacrtao osmeh, svi ste bitni”.

“Hvala još jednom, vreme suza je završeno, sada je vreme za borbu. Vidimo se uskoro”, napisao je Miha.

2 KOMENTARA

Comments are closed.