Mihajlovića napao njegov igrač: “Siniša voli varnice”, ali Medel je preterao…

0
22 Dicembre 2019 Lecce, Italia sport calcio Lecce vs Bologna - Campionato di calcio Serie A TIM 2019/2020 - Stadio Via del Mare, Lecce. Nella foto: MEDEL LITIGA CON MIHAJLOVIC Dicember 22, 2019 Lecce, Italy sport soccer Lecce vs Bologna - Italian Football Championship League A TIM 2019/2020 - Via del Mare stadium. In the pic: MEDEL LITIGA CON MIHAJLOVIC, Image: 489425154, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Donato Fasano / LaPresse / Profimedia

Temperament Siniše Mihajlovića učinio ga je jednim od omiljenih igrača sa ovih prostora a njegova srčanost pomogla mu je i u ovim danima borbe protiv protivnika koji je okrutniji od Jeremisa.

Za svoju borbu sa leukemijom Mihajlović je zaslužio poštovanje ali izgleda da ga ne poštuju baš svi na jednak način.

Pred kraj prvog poluvremena utakmice Bolonje i Lećea, Sinišu je napao njegov igrač Gari Medel.

U 41. minutu došlo je do okršaja Panajotisa Tahcidisa i Medela, posle čega je sudija obojici pokazao žute kartone.

Srpski trener je ušao na teren kako bi smirio svog igrača, ali je situacija potom eskalirala.

Medela je burno reagovao, pa je napao Mihajlovića. Došlo je do verbalnog okršaja, ali se srećom sve smirili kada su se ostali igrači umešali i razdvojili ih.

Njih dvojica su ‘u sukobu’ bili tokom cele utakmice, ali je Čileanac do kraja ostao u igri.

“Siniša voli da sevaju varnice. Ovoga puta je to uradio sa Medelom, koji je najtemeramentiniji u ekipi. Sve je sada u redu, razgovarali su u svlačionici”, rekao je Mihajlovićev pomoćnik Emilio de Leo.

Medel je ipak prešao granicu dobrog ukusa.