Metla 2020: Iskorenićemo stranačko zapošljavanje

1
Foto: Logo

Član predsedništva Pokreta Metla 2020 Ivan Matović rekao je da će ta politička opcija iskoreniti stranačko zapošljavanje, a da su zaposleni u javnim preduzećima u Srbiji “ucenjeni da budu članovi vladajuće Srpske napredne stranke (SNS)”.

“U ovoj zemlji radiće ljudi koji su školovani, koji su sposobni, koji imaju potrebno obrazovanje”, naveo je Matović u pisanoj izjavi.

On je u Čačku rekao da, na primer, svi zaposleni u Javno-komunalnom preduzeću “Gradac” iz tog grada “služe isključivo za potrebe SNS-a”.

“Svako od njih je u obavezi da posećuje mitinge vladajuće stranke, da zalepi dovoljno postera, i služi da pred izbore skupi odredjeni broj kapilarnih i sigurnih glasova”, rekao je Matović.

(Beta)

1 KOMENTAR

  1. И сада, нас грађане Србије, једна од странака убеђује да ће укинути страначко запошњавање ! Да, иначе вуци су се одлично показали у чувању оваца. Само ова бесмислена изјава показује колико су нам потребне независне, јаке институције и исто такви појединци у њима. Докле год се вртимо заробљени у оквиру партијске државе и партократије, излаза, макар и овако најављеног, из такве ситуације,…. нема.

Comments are closed.