MEMBA program – kvalitetan i interesantan program usklađen sa potrebama savremenog menadžera

  0

  Tijana Tadić, West Balkans, Baltics and CEGB Franchise HR Sr. Manager, Pepsico

  • Kako je tekla vaša karijera?

  Ako bi trebalo da sumiram svoju karijeru u par reči – rekla bih prirodno. Karijeru u HR-u započela sam u British American Tobacco-o gde sam prilično brzo napredovala kroz organizaciju, učila nove veštine i širi kontekst upravljanja HR-om. Kasnije me je put vodio kroz prehrambene kompanije poput Knjaz Miloša, Bambija, Imleka, gde sam razvila svoja strategijska znanja i razumela važnost razumevanja ukupnog poslovanja kompanije za uspeh HR-a. Posle 10 uspešnih godina u ovoj grupaciji, vodila sam ljudske resurse u jednoj od najuglednijih regionalnih advokatskih kancelarija, Karanović & Nikolić do prelaska u PepsiCo pre godinu dana na poziciju HR Menadžera za Zapadni Balkan, Baltičke zemlje i franšizno poslovanje.

  • Utisci o MEMBA program

  Memba program mi je obogatio razumevanje šireg konteksta poslovanja kroz vrlo interesantne, interaktivne i izazovne module. Materijali i literatura koju smo koristili su odlični. Mokra gora je prelepo okruženje za rad i sticanje novih znanja. Izmeštanje iz gradske sredine je pun pogodak kao i rad u kontinuitetu od 10 dana. Način rada je dinamičan i omogućava svakom studentu da pruži svoj maksimum.

  • Beneficije koje vam je program doneo

  Timski rad i upoznavanje kolega iz drugih industrija i oblasti poslovanja, kao i praktične studije slučaja i iskustva iz prakse su dragoceno iskustvo koje bih teško stekla izvan ovakvog programa. Odmah po povratku u kompaniju sam mogla da primenim stečena znanja. Ljudi koje sede u klupama pored vas i profesori na svakom od modula čine jedan nepresušan izvor znanja i inspiracije. Lekcije iz posla, ali i lekcije iz života možete da prenesete u svoj. Angažovanje na MEMBA programu obuhvata ne samo učenje i rad na studijama slučaja već i različite sportske aktivnosti tako da nam je svaki dan počinjao šetnjom, a posle predavanja smo takođe bili aktivni.

  • Zašto biste nekom preporučili ovaj program?

  Kvalitetan, interesantan i savremen program usklađen sa potrebama savremenog menadžera – odlična kombinacija teorijskog i praktičnog pristupa menadžmentu. Mislim da se pravo znanje nalazi upravo na raskrsnici između teorije i prakse. Ovo je prvi akademski MBA program kod nas, tako da osim metoda, tehnika, alata primenjljivih u praksi dobijate i master diplomu Univerziteta u Beogradu.

  Više o MBA programu Mokrogorske škole menadžmenta na  https://memba.msm.edu.rs