“Melodrama uvijena u komediju. Najtopliji film ove zime…”: Premijerno prikazan rediteljski debi Gordana Kičića “Realna priča”

0
Foto promo

Film “Realna priča”, rediteljski debi glumca Gordana Kičića, koji je sinoć premijerno prikazan u Sava centru, iskreno je nasmejao, ali i raznežio beogradsku publiku.

Emotivna saga o imaginarnom glumcu Veljku Radisavljeviću koji veruje da se ceo svet urotio protiv njega, prikazuje nam život partnera (Gordan Kičić i Nina Janković) koji nailazе na bračne i druge životne probleme. 

“Ovo je duhovit film, sa mnogo emocija u sebi, ali na prvom mestu iskren. Snimio sam film baš kakav sam želeo i verujem da će publika prepoznati tu emociju. U osnovi, čeka vas melodrama uvijena u komediju i svakako najtopliji film ove zime”, izjavio je Gordan Kičić. 

Na premijeri, pored glavnog glumca i reditelja, crvenim tepihom prošetao je i najveći deo glumačke i autorske ekipe, na čelu sa glavnom glumicom u filmu Ninom Janković, a publika je imala priliku da pozdravi i Branimira Brstinu, Vojina Ćetkovića, Goricu Popović, Katarinu Gojković, Milicu Mihajlović, Dejana Lutkića, Svetozara Cvetkovića, Bojana Dimitrijevića, Branku Šelić i mnoge druge.

Film “Realna priča” naći će se na repertoarima bioskopa širom Srbije i regiona   od 14.novembra.