“Melanija i Tramp oživeli ljubav u Tadž Mahalu”: Držali se za ruke pred spomenikom ljubavi

0
Foto Profimedia

Donald i Melanija Tramp zaustavili su se u ponedeljak uveče u Tadž Mahalu, posetivši najpoznatiji svetski spomenik ljubavi tokom svog prvog dana u Indiji.

Držali su se za ruke dok su pozirali fotografima i proveli nekoliko minuta gledajući u grobnicu od belog mermera dok je sunce zalazilo, prenosi Dejli mejl.

“Neverovatno, zaista neverovatno “, rekao je Tramp.

Melanija je takođe rekla: “Divno, lepo”.

Par su upisao u knjigu gostiju i prošetao je tokom obilaska grobnice, koju je car u 16. veka sagradio za svoju pokojnu suprugu.

Čini se da jedna stvar nedostajala u poseti: majmuni.

Nije bilo ni traga od skoro 1.000 majmuna koji žive oko grobnice i koji su izazvali strah od diplomatskog incidenta. Indija je stavila dodatnu “majmunsku policiju” – čuvare sa praćkama – kako bi životinje držali podalje.

Predsednik Tramp mogao bi imati poseban interes za Tadž. Tokom svojih građevinskih dana 1980-ih, izgradio je hotel “Tramp” i kockarnicu “Tramp Tadž Mahal” u Atlantij sitiju. Otvoren je 1990. godine i koštao je gotovo milijardu dolara. Ali je zatvoren 2014. godine, pošto je njegova matična kompanija doživela bankrot, da bi na kraju bio otvoren u novom vlasništvu. Prodat je ponovo u oktobru 2016. godine Hard rok kafeu i ponovo otvoren pod tim imenom.