Megan Markl na ivici suza: “Odavno me niko nije pitao kako sam zaista…”

2

Megan Markl nedavno je dala emotivni intervju za “ITV” dokumentarac, u kome je umalo zaplakala, jer je kako kaže, imala mnogo problema pokušavajući da se izbori sa životom pred budnim okom javnosti.

Kako je u intervjuu navela, period nakon što je stupila u brak sa princom Harijem i rodila kraljevskog naslednika, za nju je bio izuzetno težak, a “niko nikada nije pitao kako se ona oseća”.

“Hvala ti što si me pitao kako sam” , započela je Megan u razgovoru sa voditeljem. “Odavno me niko nije pitao kako se zaista osećam” , dodala je.

Dokumentarac je sniman za vreme kraljevskog putovanja u Afriku početkom ovog septembra, a voditelj je upitao Megan da li oseća da je njen suprug previše zaštitnički nastrojen prema njoj zbog svega što se dogodilo njegovoj majci, princezi Dajani.

“Mislim, ne znam … jednostavno, kada je žena u drugom stanju, ona je previše emotivna. To se dešava i to je normalna stvar. Ne mogu da kontrolišem svoje emocije, osećam veliki pritisak, pogotovo sada kada se rodila beba” , izjavila je Megan.

2 KOMENTARA

  1. Jao, rasplaka me… sve mi suze lete niz pete… Sirota mala princeza koja živi od državne apanaže u svili i kadifi i ne mora da rinta ni jedan dan u životu ima ustalasale emocije… Ko šiša decu koja umiru od gladi ili izlečivih bolesti širom sveta. To je sve nebitno. Bitna su njena tanana osećanja.

Comments are closed.