Medojević ipak neće biti problem: “Podržaćemo svaku vladu u kojoj nema DPS-a”

1
Foto: Profimedia

Nebojša Medojević po svemu sudeći neće biti kamen u cipeli doskrašnjim crnogorskim opozicionarima koji se spremaju da formiraju novu vlast, prvu u kojoj neće biti stranke Mila Đukanovića.

Medojević je, naime, prethodnih dana imao nekoliko izjava i poruka na društvenim mrežama koje su najavile potencijalni problem u sastavljanju nove vlade. Medojević je poručio da se apsolutno zalaže za povlačenje priznanja Kosova, što je diglo buru u javnosti (ali i poručio da njegov Pokret za promene, koji je deo Demokratskog fronta, najjače opcije u novoj vlasti, neće učestvovati u “masonskoj vladi koja se sprema u Podgorici”).

Zdravko Krivokapić, nosilac liste na kojoj je i DF, u emisiji na televiziji Vijesti, a delovao je sigurno u sebe kada je to govorio, da će se do sutra srediti sve sa Medojevićem.

“Medojević je eksplozivan, pa kad svoju narav suzbije da će svi biti u redu. On je političar koji će znati što je najbolje za građane Crne Gore. On želi da vidi drugačiju Crnu Goru, bolju i prosperitetniju Crnu Goru”, kazao je sinoć Krivokapić.

Tako je i bilo.

Danas je Predsednik Pokreta za promene izjavio da će “Demokratski front podržati svaku Vladu u kojoj nema DPS”.

On je na konferenciji za medije kazao da se nada da će se sa ostatkom opozicije dogovoriti o tipu Vlade.

“Važno je da Vlada bude reformska, patriotska i da ima širu podršku ne samo domaće, nego i međunarodne zajednice”, rekao je Medojević.

Jedan potencijalni problem je rešen. Novi tek iščekuju nove crnogorske vlasti.

1 KOMENTAR

  1. A zasto on njie u zatvoru,kada mu je izrecena pravosnazna presuda za kriminal?Zar se vlast toliko plasila njega i njegovih 0,00002%?Dinkicev jaran.

Comments are closed.