Mastercard obezedio korisnicima premijum i poslovnih platnih kartica ekskluzivne oglase na KupujemProdajem

  0

  Mastercard i KupujemProdajem u novoj zajedničkoj kampanji kreirali su Zlatni Oglas, pogodnost za vlasnike Mastercard Business, Platinum i Gold kartica, koja im omogućava još više pregleda oglasa na KupujemProdajem.

  “KupujemProdajem je najveća platforma za kupovinu i prodaju u Srbiji, koju redovno koristi milion i po naših sugrađana. Na platformi se može kupiti i prodati praktično sve – u svakom trenutku aktivno je preko 2,5 miliona oglasa iz najrazličitijih kategorija”, izjavio je Velibor Antić, direktor razvoja u KupujemProdajem.

  “Mastercard je korisnike premijum i poslovnih kartica prepoznao kao preduzimljive, digitalno napredne korisnike, koji često imaju potrebu da oglašavaju i promovišu svoje usluge ili proizvode preko interneta. S druge strane, KupujemProdajem smo prepoznali kao partnera i platformu koja okuplja i daje vrednost velikom broju ovakvih korisnika. Verujemo da će korisnici Mastercard kartica uvideti vrednost koju Zlatni Oglas donosi i da ćemo im pomoći da njihov biznis i kvalitet koji nude budu vidljiviji, što znači da će lakše dolaziti i do svojih kupaca”, izjavio je Nemanja Petrović, direktor za razvoj poslovanja u Mastercard-u.

  Sa ovom promocijom, oglas korisnika naći će se u samom vrhu grupe na KupujemProdajem, iznad svih drugih promovisanih oglasa. Dodatno, izdvaja ga upečatljiv dizajn.

  Korisnici Mastercard Biznis, Gold i Platinum kartica u Srbiji do Zlatnog Oglasa mogu doći brže i jednostavnije, po posebnim uslovima kreiranim samo za njih. Svaki korisnik koji za plaćanje usluga promocije oglasa na KupujemProdajem iskoristi jednu od ovih kartica, dobija pravo da u narednih 30 dana svoje oglase pretvori u Zlatne Oglase. Nakon svake takve uplate, rok od 30 dana kreće ispočetka.

  Sve informacije o kampanji Zlatni Oglas nalaze se na ovom linku: https://www.kupujemprodajem.com/zlatni-oglas