Martinović: Ako opozicija stupi u štrajk glađu, naš štrajk trajaće duže

3
Foto Tanjug

Poslanici Srpske napredne stranke (SNS) i drugih partija vladajuće koalicije najavili su da će ostati u parlamentu dokle god bude trebalo kako bi odbranili skupštinu od, kako su naveli primitivizma, nasilja i povampirenog fašizma.

Kako je rekao šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović, poslanici vladajuće koalicije će ostati u parlamentu i danima, ako treba, kako bi zaštitili parlament od upada.

Odluka je da u štrajk glađu ne stupamo, dogovoreno je jutros sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, rekao je Martinović.

“Ako u strajk glađu stupe opozicionari, i svi poslanici SNS će štrajkovati glađu. I naš štrajk glađu trajaće duže, garantujem vam.”

“Fašizam nikada nije imao podršku niti masovan fašistički pokret i naš narod je ponosan na antifašističku tradiciju. Mi ćemo tu tradiciju braniti dokle god to bude trebalo, branićemo od onih koji su izgubili sve izbore od 2012. godine”, rekao je on.

3 KOMENTARA

  1. Zar ima većih izdajnika od vas ? Takav talog se do sada nije pojavio… Vi ste mulj Srpskoga naroda …

  2. SELIDBA PRELETAČICA: Nije im dovoljno što se sele iz prostorija jedne u prostorije druge stranke, nego misle da presele čak i u Skupštinu, nego, bez Maje Gojković odbrana će im biti veoma oslabljena, jer ona je najodbojnija od SNS-ovaca, a tek onda u odbojnosti prednjači Martinović!

Comments are closed.