Marko Materaci ima poruku za Srbe: “Slušajte šta vam se priča, ne grešite kao Italijani”

0
Foto: Profimedia

Nekadašnji reprezentativac Italije i fudbaler Intera, Marko Materaci, poručio je ljudima u Srbiji da ne prave grešku koju su napravili Italijani, već da ostanu kod kuće dok traje kriza sa koronavirusom.

Veliki prijatelj Dejana Stankovića je poslao poruku ljudima u Srbiji, kojom je pokušao da objasni zbog čega je važno slušati stručnjake u teškom momentu, prenosi RTS.

“Ćao Deki, ćao brate! Apelujem na srpski narod, mislim da je zaista važno jer smo mi Italijani mnogo pogrešili – nismo shvatili ozbiljno ono što nam je govorila vlada i svako je radio šta je hteo. Neko se šetao, neko je izlazio napolje sa društvom, i to je najgora stvar koju smo mogli da uradimo jer ovaj prokleti virus je izuzetno snažan, pogađa sve”, poručio je Materaci.

Ponovio je da je od presudne važnosti ostati kod kuće ovih dana.

“Ako želite da traje 15 ili 20 dana maksimalno, radite ono što vam se kaže, ne radite ono što smo mi Italijani uradili, zbog čega nismo uspeli da limitiramo ovo što nam se dešava u ovom momentu. Želim vam puno sreće i molim vas: radite ono što vam kažu i ostanite kod kuće”, poručio je Marko Materaci.

KORONAVIRUS:

“KUĆNA IZOLACIJA” – Uslovi za dobijanje i preporuke za ukućane

RADITE OD KUĆE? – Evo kako da olakšate sebi

ŠTA ZNAČI IMATI “KONTAKT” SA ZARAŽENIM?