Lutovac: Ko izađe na izbore neće glasati ni za šta, sve ostaje isto…

0
Foto Igor Pavićević

Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac ocenio je da građani koji budu iskoristili svoje biračko pravo 21. juna zapravo neće glasati ni za šta, jer će ishod biti isti koji god broj da zaokruže.

“Izbori su faktički završeni onog trenutka kada su predate liste… jer oni koji ne učestvuju su na strani građana, na strani suštinskih promena, a oni koji su predali liste i učestvovaće u lažiranoj utakmici, pristali su da budu saučesnici”, rekao je Lutovac.

Kako je navela DS u saopštenju, on je ocenio da je 22. jun novi početak sa kredibilnom opozicijom koja će moći da bude na raspolaganju građanima.

“Demokratska stranka drži svoju reč i ne izlazi na lažne izbore. U Srbiji i dalje ima mnogo vrednih, pametnih i sposobnih ljudi i predugo je vlast prepuštana onima koji nisu ni vredni, ni pametni, ni sposobni. Vreme je da se zajedno sa građanima Srbije izborimo za Srbiju kakvu želimo. I zato nema izbora – bojkot je novi početak za Srbiju!”, rekao je Lutovac.

Lutovac je u okviru bojkot kampanje posetio Kraljevo i Vrnjačku Banju, gde je, zajedno sa funkcionerima DS-a Srđanom Milivojevićem i Sretom Malinovićem, razgovarao sa građanima.

(Beta)