Loše vesti iz Sakramenta: Trojica košarkaša Kingsa imaju koronu

0
Foto: Profimedia

NBA ekipe koje će u Orlandu igrati završnicu NBA sezone uveliko testiraju svoje košarkaše, a loše vesti stižu iz Sakramenta gde su čak trojica igrača zaražena koronavirus. Pozitivni na test iz redova tima koji kao generalni menadžer vodi Vlade Divac su Badi Hild, Džabari Parker i Aleks Len. Trenutno se sva trojica igrača osećaju dobro.

U timu iz Kalifornije igraju srpski reprezentativci Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica, a pomoćni trener je selektor reprezentacije Igor Kokoškov.

„Pre nekoliko dana imao sam pozitivan test na kovid 19 i odmah sam se saomizolovao u Čikagu, gde se nalazim i sada. Oporavljam se i osećam se dobro. Jedva čekam da odem u Orlando i pridružim se saigračima“, izjavio je Džabari Parker.

„Hvala timu koji je uspostavio protokol i na taj način mi omogućio da virus otkrijemo u ranoj fazi“, izjavio je ukrajinski centar Aleks Len.

Prethodno je objavljeno da su zaraženi srpski reprezentativac Nikola Jokić, plejmejker Indijane Malkolm Brogdon, dvojica košarkaša Finiks Sansa čija imena nisu objavljena.