Lončar: Vakcinisano 84.075 građana, zadovoljan sam odzivom

0
screenshot

(Beta) –  Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da je do večeras 84.075 gradjana Srbije vakcinisano protiv korona virusa.

Gostujući na Radio televiziji Srbije, ministar je kazao da je zadovoljan odzivom gradjana i načinom kako funkcioniše sistem imunizacije.

“Nastavljamo vakcinaciju narednih dana, ovi brojevi daju nadu i veru da su građani izabrali dobar put da prevencijom i vakcinom dođemo do toga da što pre vratimo bolnice u redovan sistem rada, da bude što manje inficiranih u bolnicama i medju nama”, kazao je Lončar. 

Dodao je da se do sada putem portala eUprave i kol centara više od 400.000 gradjana prijavilo za vakcinaciju.

“Ti podaci se menjaju iz minuta u minut. Već sutra ćemo reagovati da povećamo broj operatera u kol centrima jer se još uvek uigravamo u hodu”, kazao je Lončar povodom navoda pojedinih gradjana da su dugo čekali da se telefonskim putem prijave za vakcinaciju.

SPECIJALNO IZDANJE NEDELJNIKA NA SVIM KIOSCIMA: Hrabro i potresno svedočenje Milene i drugih devojaka o sistematskom zločinu kakav Beograd ne pamti. Cela priča o zlostavljanju, manipulaciji i prevari “vrsnog pedagoga” Miroslava Aleksića…

SVI ČITAOCI NA POKLON DOBIJAJU I KNJIGU O JOVANKI BROZ