Lilliewah: Imala (Mascom/Honey Money Gang)

0
Foto: Promo

U nastavku karijere Tamare Milanović će koristiti pseudonim lilliewah.

Tamara, odnosno lilliewah, se prvi put široj javnosti predstavila na takmičenjima „Ja imam talenat“ i „X Factor“. Potom se seli u Dohu gde se zapošljava u talent agenciji i počinje da se bavi manekenstvom. Povratkom u Srbiju 2019. godine nastupa na festivalu „Beovizija“, lokalnom izboru kandidata za Eurosong.

Međutim, njena karijera zvanično započinje prvim samostalnim istupom u vidu singla „Indigo“ (feat. Struka) koji je objavila pod okriljem etikete Honey Money Gang.

U nastavku saradnje sa etiketom Honey Money Gang, lilliewah predstavlja novu pesmu „Imala“ koju je producirao Meta, uvaženi i veoma talentovani mladi producent.

Singl „Imala“ urađen je u maniru savremene pop pesme koja sadrži elemente trenutno najpopularnijih žanrova u svetu takozvane chart muzike, a to su elektro pop, trep i hip-hop.

„Pesma je nastala u saradnji sa Metom. Bila je to „ljubav na prvi beat“. Senzibiliteti su kliknuli posle samo par razmenjenih reči o muzičkim idealima i uzorima. Singl „Imala“ za mene predstavlja novi početak, gde prvi put pod pseudonimom pričam o sebi bez straha. Volela sam i volim sve što sam u životu naučila o ljubavi, partnerstvu, inspiraciji,“ kazala je lilliewah o novom singlu.

Pesma „Imala“ će definitivno biti favorit znaku internih novogodišnjih žurki. S toga svoju plejlistu pripremite na vreme.