Lidl otvara dve nove prodavnice 11. juna – u Železniku i Požarevcu

    0

    Kompanija Lidl Srbija otvoriće još jednu prodavnicu u Beogradu, u Železniku, 11. juna u 08.00 časova ujutru u Ulici Darinke Radović, a u isto vreme biće otvoren i Lidl u Požarevcu u okviru Stop Shop-a, pa će ukupan broj Lidl prodavnica u Srbiji biti 41. Ovo su prvi Lidl objekti u Požarevcu i u ovom beogradskom naselju, gde će potrošačima biti ponuđeni asortiman od 1600 pažljivo odabranih proizvoda i jedinstveno iskustvo kupovine.

    Ono što ovaj prvi savremeni diskontni lanac u Srbiji izdvaja jeste jednostavna i veoma brza kupovina, koja potrošačima ostavlja više slobodnog vremena za druge aktivnosti. Isti raspored kategorija u  prodavnicama, prostrani parking, veliki prolazi između rafova, probran asortiman Lidl brendova, kao i ponuda neprehrambenih artikala upravo je ono što olakšava kupovinu. A pored toga, dugog zadržavanja na kasi nema, jer čim na jednoj čeka više osoba, otvara se nova.

     „Drago nam je što je došao trenutak da i potrošačima u Železniku i Požarevcu ponudimo asortiman sa najboljim odnosom cene i kvaliteta i jedinstveno iskustvo kupovine. Sve one koji nam se budu pridružili na dan otvaranja, očekuju posebne slavljeničke cene“, izjavila je Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija.

    Otvaranje dve nove prodavnice planirano je za 11. jun ove godine, a radno vreme biće od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.