“Lečić jedini kandidat za predsednika DS, ne radimo za Vučića, to je smešno…”

1
Foto: Igor Pavićević

Članica Glavnog odbora Demokratske stranke (DS) Vida Ognjenović, iz frakcije koja je u sukobu sa rukovostvom stranke, izjavila je da će Branislav Lečić biti “jedini kandidat za predsednika DS”, i da su se “tako dogovorili na proširenom sastavu organizacionog odbora sa sprovodjenje  stranačkih izbora”.

“Na stranačkim izborima koji su zakazani za 26. septembar glasaćemo na tri načina: elektronskim putem, putem pošte i na biračkim mestima, tamo gde se mogu organizovati mere zaštite od virusa korone”, rekla je Ognjenović, za današnje izdanje lista Danas.

Ognjenović, koja je predsednica organizacionog odbora za sprovođenje tih izbora, je na pitanje o tvrdnji predsednika DS Zorana Lutovca da stranački izbori nisu raspisani, navela da mu se čudi jer “ne obraća pažnju na tolike ljude koji su članovi Glavnog odbora i koji su odlučili da se raspiše stranačka izborna skupština”.

“Naš predsednik bi morao da ima neko poštovanje, a ne da nas naziva izdajnicima i pučistima i da radimo za Vučića, što  neću ni da komentarišem. To je toliko smešno da mislim da se čak i Vučić tome smeje. Izvinjavam se što to ime uopšte pominjem”, rekla je Ognjanović.

Ona je kazala da je Aleksandra Jerkov bila kandidat za potpresednika stranke.

“Razgovarli smo i o njoj, ali pošto je zaposlena na fakultetu, dobila je ponudu da se školuje u inostranstvu godinu dana. Zato je sama molila da ne bude na odgovornim mestima. Pošto je ona veoma odgovorna osoba i posvećena onome što radi sa nepogrešivim procenama, smatrala je da ne može sebi da dozvoli da neki posao radi polovično”, rekla je Ognjenović. 

(Beta)

1 KOMENTAR

  1. “Vida Ognjenović, iz frakcije koja je u sukobu sa rukovostvom stranke, izjavila je da će Branislav Lečić biti “jedini kandidat za predsednika DS”, i da su se “tako dogovorili na proširenom sastavu organizacionog odbora sa sprovodjenje stranačkih izbora”. Све у духу добрих старих традиција рада ЦК СКЈ, – “све је исто, само њега нема”.

Comments are closed.