„Lečić i njegovi drugari i pomagači mogu samo da prave neku novu stranku koja sa DS-om neće imati apsolutno nikakve veze“

2
Foto: Printscreen N1

Zamenica predsednika Demokratske tranke (DS) Dragana Rakić izjavila je da nikakvih unutarstanačkih izbora u DS nema, jer njih može da raspiše samo predsednik stranke ili apsolutna većina Glavnog odbora (GO).

„Pošto se to nije desilo, nema ni izbora, niti kandidata za predsednika DS“, rekla je Rakić za današnje izdanje lista Politika.

Kako je navela, „to je čak i Vida Ognjenović, predsednica samoproglašenog ‘organizacionog odbora’ javno priznala u svom intervjuu, da se GO DS nikada nije izjašnjavao o unutarstranačkim izborima jer ta tačka nije ni stavljena na dnevni red“.

„Dakle“, rekla je Rakić, „(Branislav) Lečić i njegovi drugari i pomagači mogu samo da prave neku novu stranku koja sa DS-om neće imati apsolutno nikakve veze“.

„I ja im u njihovoj budućem političkom delovanju želim sve najbolje“, rekla je Rakić, povodom izborne skupštine koju je zakazala frakcija u sukobu sa rukovodstvom stranke, na kojoj će se glasati o Lečiću kao predsedniku DS.

(Beta)

2 KOMENTARA

  1. Vidu Ognjenović i Branislava Lečića, njihov lik delo, zna cela Srbija. A ko ste vi gospođo Rakić? I gde je 300.000€ iz fondacije Ljuba Davidović?

  2. Ko je ova Rakicka?Ko je nju postavio?Ona,Lutovac i ostala bratija su i unistili DS.Ja razumem,da im je Djilas otkupio veliki dug,samo ne razumem,zasto im ga nije oprostio?A da,sad razumem,da bi ih ucenjivao i da igraju kako on svira.Da su iole casni,sami bi napustili DS.Sta bi od onakve stranke,za koju sam i ja,nekad glasao,a sad ne bih.Za sta?Za koga?

Comments are closed.