LDP: Jovanović nije kritično, dobro je odreagovao na terapiju…

0
screenshot N1

Liberalno demokratska partija demantovala je navode da je njen lider Čedomir Jovanović u kritičnom stanju i da je priključen na kiseonik.

“Stanje Čedomira Jovanovića je stabilno, bez pogoršavanja i neželjenih komplikacija. Lekari su zadovoljni kako se lečenje odvija, dobro je odreagovao na terapiju. Normalno komunicira sa svojom porodicom, kreće se. Zahvaljuje se lekarima na nezi i požrtvovanju i brizi za svakog pacijenta”, navode iz stranke, prenosi B92.

Lider LDP Čedomir Jovanović je iz Kliničko bolničkog centra “Bežanijska kosa” prebačen na Infektivnu kliniku usled pogoršanja zdravstvenog stanja.

Jovanović je pre nekoliko dana primljen u bolnicu na Bežanijskoj kosi usled upale pluća uz sumnju na zarazu koronavirusom, a preksinoć je prebačen na Infektivnu kliniku.

Mediji su pisali da je Jovanović bio u kontaktu sa prijateljem za kojeg se kasnije ustanovilo da je pozitivan na novi koronavirus.

Po društvenim mrežama je kružila fotografija Čedomira Jovanovića na proslavi izbornih rezultata Srpske napredne stranke gde je bilo nekoliko pripadnika državnog vrha za koje se kasnije utvrdilo da su pozitivni na koronavirus.