Lazar Marković ponuđen zagrebačkom Dinamu

1

Bivši srpski reprezentativac i fudbaler Partizana i Liverpula, Lazar Marković, ponuđen je Dinamu iz Zagreba i to za godišnju platu od 900.000 evra, pišu Sportske novosti.

Pošto je Lazar trenutno slobodan igrač, on ne bi koštao Dinamo ni evra, osim naravno spomenute plate. Marković ima Bešiktaševu ponudu koji mu može dati platu mnogo veću nego Dinamo, ali Turci imaju probleme s likvidnošću, pa Markovićevi agenti traže razne opcije, a jedna od njih je bila i ta da ga ponude Dinamu.

Doduše, same Sportske novosti ističu da će se ova priča jako teško realizovati te da su ovu vest pustili čisto radi kurioziteta. I ističu da to što je Marković ponuđen Dinamu ništa ne znači unapred.

U dosadašnjem delu karijere Marković je igrao za Partizan, Benfiku, Liverpul, Fenerbahče, Sporting, Hal, Anderleht, a poslednji klub bio mu je Fulam sa kojim više nema ugovor.

Marković se nedavno, osim sa Bešiktašom, povezivao i sa Standardom iz Liježa, kao i sa grčkim PAOK-om. Ipak, egzotičniju destinaciju od Zagreba i “Maksimira”, teško da će pronaći.

1 KOMENTAR

Comments are closed.