Lansiranje Chivas XV – savršenog viskija za posebne trenutke proslave

  0
  Foto: Sanda Mokanić

  Poznati svetski brend Chivas Regal uzdrmao je kategoriju škotskog viskija lansiranjem Chivas XV, 15 godina starog blenda koji poziva na slavlje i drugačije prilike za uživanje u škotskom viskiju.

  Nakon što je odležao 15 godina, došao je trenutak da Chivas XV zasija svojim punim sjajem u društvu pravih prijatelja. Na tematskoj žurci “Unleash Your Gold” ambijent je odisao prazničnom atmosferom i energijom, upravo onom za koju je novi Chivas XV blend specijalno i kreiran.

  Napravljen za uživanje u noćnim klubovima i posebnim trenucima proslave, Chivas XV dokazuje da ozbiljan viski ne zahteva ozbiljno okruženje da biste uživali u njemu, već ohrabruje fanove škotskog viskija da u svom omiljenom piću uživaju na novi način – od Chivas XV šotova do koktela dizajniranih da obogate ukus viskija tokom trenutaka proslave.

  Gosti, u crnom i zlatnom ambijentu, imali su priliku da uživaju u nastupu jazz benda Freecats i DJ Mimi, a za sjajnu atmosferu bila je zadužena i Nina Badrić koja je svojim prisustvom i glasom dodatno bacila zlatnu prašinu na ceo događaj, kao i lepe trenutke koje ćemo od sada slaviti uz posebnu zlatnu bocu Chivas XV.

  Žurka “Unleash Your Gold” okupila je mnogobrojne predstavnike biznis zajednice, medija i poznatih ličnosti među kojima su voditeljka Marija Kilibarda, maneken i preduzetnik Dušan Šušnjar i dr.

  “Ovo je žurka po mom ukusu, oko mene je sve crno i zlatno što je moja omiljena kombinacija boja. Super pića, super energija i super atmosfera kao i uvek kada moja drugarica Nina peva.” – izjavila je Marija Kilibarda.

  Chivas XV dostupan je u dve različite boce – zlatna boca dizajnirana je da se prodaje u HoReCa kanalu, dok je providna boca u zlatnoj kartonskoj kutiji dizajnirana kao savršen poklon i u ponudi je u prodajnim objektima.

  O brendu Chivas Regal

  Istorija Chivas Brothers počinje 1801. godine, otvaranjem bakalnice u Aberdinu. Sa razvojem posla, Chivas Brothers brzo stiču reputaciju dobavljača najkvalitetnijih proizvoda i malt viskija. Sa pojavom viskija od žitarica ’30-tih godina XIX veka, James Chivas započinje tradiciju odležavanja finog škotskog viskija u buradima u podrumu prodavnice, koji će koristiti za pravljenje starenih blendova. Kao priznanje reputacije i kvaliteta, James Chivas i njegov poslovni partner Charles Stewart dobili su prvu od mnogih kraljevskih garancija, kada ih kraljica Viktorija označava kao zvaničnog dobavljača Kraljevskog dvora. James i John Chivas su pioniri umeća odabira i blendiranja više starenih malt i grain viskija, da bi se osigurao karakteristično pitak stil Chivas kuće, bogatstvo i harmonija ukusa. Ova tradicija prenosi se sa generacije na generaciju i do današnjeg dana se pažljivo čuva.