Kupac Megatrenda Dejan Đorđević ostao bez advokata: “Da vam ne objašnjavam sada razloge”

1
screenshot/N1

Milenko Zarić, advokat Dejana Đorđevića, uhapšenog kupca Univerziteta Megatrend, kaže za N1 da “iz poslovnih razloga” više nije njegov zastupnik. Dodaje da će Đorđević u ponedeljak biti saslušan u Trećem osnovnom tužilaštvu.

“Vidite, ja, u smislu poslovnog odnosa, nisam više advokat u ovom predmetu. Da Vam ne objašnjavam sada razloge, razlozi su prosto poslovni i ništa drugo osim toga. Ostaje ovo da je zadržan na neodređeno vreme i da će biti saslušan kod tužioca u Trećem osnovnom tužilaštvu i to je to”, rekao je Zarić.

Kaže i da drugih informacija, osim toga, nema i da će slučaj preuzeti “drugi kolega”.

Na pitanje da li će to biti advokat iz iste firme, Zarić je kazao: “Kako god da Vam odgovorim, neću Vam tačno odgovoriti, drugi je kolega u pitanju, tako da, sve je u redu što se tiče te odbrane, drugi su razlozi zbog kojih ja neću to raditi…Za sada. A sutra će biti verovatno saslušanje, pa ćemo videti dalje šta će biti”.

Đorđević, poznat u javnosti kao navodni kupac Megatrenda, uhapšen je i određeno mu je zadržavanje, saopštio je u petak MUP. On je priveden zbog lažnog prijavljivanja, po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva. Sumnja se da je on policiji lažno prijavio da je napadnut od nepoznatih lica i da je nad njim izvršeno krivično delo razbojništvo, precizirao je MUP.

1 KOMENTAR

  1. Dejan Đorđević je nova rijaliti zabava za ovaj narod, a kakav smo narod već dobro znamo.

Comments are closed.