Ksenija Božović: O izborima na Kosovu sam pričala samo sa Vučićem, svi članovi GI SDP su bili upoznati sa detaljima

1
Foto: Printscreen N1

Potpredsednica Građanske inicijative SDP, stranke ubijenog Olivera Ivanovića, Ksenija Božović izjavila je da u priključivanju GI SDP Srpskoj listi u izborima na Kosovu, “ništa nije rađeno ispod žita”.

Božović je na tvrdnje pojedinih članova GI SDP da “nisu znali ništa” o priključivanju Srpskoj listi, za list “Politika” rekla da je jedina istina to da je razgovarala sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i da su o tome obavešteni svi članovi SDP.

Ona je naglasila da se sa predstavnicima Srpske liste nije nijednom srela.

“Na tri sastanka koje smo imali u stranačkim prostorijama svi članovi su bili upoznati sa daljem delovanjem. Izneta im je ponuda Srpske liste, kao i to da ćemo na listi imati tri naša kandidata i da ćemo nastupiti pod imenom GI SDP. Oni koji to sada negiraju znaju dobro šta su izjavili u sedištu stranke”, rekla je Božović.

Zaključila je da je preko potrebna saradnja svih političkih faktora u cilju očuvanja jedinstva i uopšte opstanka Srba na Kosovu i Metohiji.

1 KOMENTAR

  1. Ksenija, radi onako kako veruješ da treba da radiš. Neka te ne uzrujavaju oni, koji te “vole” samo kad si njihova. Sa obe strane.

Comments are closed.