Krstajić o mogućoj smeni: “Ja sam vojnik FSS…”

3

Po završetku meča kvalifikacija za EURO 2020 protiv Litvanije, selektor srpske fudbalske reprezentacije Mladen Krstajić govorio je i o njegovoj potencijalnoj smeni, o kojoj se pričalo ovih dana.

“Ja sam profesionalac i sve dok ljudi iz Saveza ne sednu i razgovaraju, ovde sam, vojnik reprezentacije, Saveza. Sledi analiza i nemam problem da pričam o svemu”, rekao je Krstajić.

On je poručio i da se podigla velika fama posle utakmice u Ukrajini.

“izgubili smo. Momci su se digli, pobedili i sada se okrećemo septembru, mečevima sa Portugalom i Luksemburgom. Treba da gledamo pozitivno na stvari do kraja, i bez obzira ko će biti selektor, ja ili neko drugi, moramo gledati napred. Zahvaljujem igračima na onome što su danas pokazali”, rekao je Krstajić.

3 KOMENTARA

  1. Ajde bre gubi se Krstajicu,a i sramota da bude onog ko ga podrzava.Nepismena seljacino idi sto dalje od reprezentacije,ne brukan te momke sto igraju.Pokazao si da ne znas nista o fudbalu i kao igrac a sada i kao “trener”.Danas svaka budala dobija sansu da vodi nasu reprezentaciju,sramota!Sad smo pobedili Litvaniju pa cemo reci kako smo dobro igrali…da da kako da ne i opet smo jeva pobedili,morali smo da primimo gol.Krstajicu gubi se slepcu ustupi mesto nekom strucnjaku ako iko od strucnjaka zeli ds nas trenira.

Comments are closed.