“Krizni štab se samoukinuo, političari kao ambiciozne neznalice zbunili su građane”: Dr Dragan Delić u novom Nedeljniku

0
Foto Đorđe Kojadinović za Nedeljnik

Skok zaraženih od koronavirusa pokrenuo je mnoga pitanja ali ono najvažnije je da li je ovakav scenario mogao biti sprečen i šta nas tek sad očekuje. Ko je pogrešio, šta nije trebalo da dozvolimo da se desi, da li je odlučivala politika, a ne struka, koliko su skoku zaraženih doprinele pune tribine i izbori, da li su mere prerano ukinute, kakve će biti posledice – o tome i o drugim važnim pitanjima o koronavirusu za novi Nedeljnik – na kioscima od četvrtka 2. jula – govorio je prof. dr Dragan Delić, infektolog-hepatolog, redovni profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu i bivši direktor Klinike za infektivne i tropske bolesti

“Proslava izborne pobede bila je izrazito negativna poruka, posebno za mlade, kojima je Krizni štab uporno ponavljao da sloboda kretanja i okupljanja implicira ličnu odgovornost”, rekao je između ostalog u intervjuu za Nedeljnik.

OPŠIRNIJE ČITAJTE U NOVOM NEDELJNIKU KOJI JE NA KIOSCIMA OD ČETVRTKA 2. JULA, DIGITALNO IZDANJE JE DOSTUPNO NA NSTORE.RS.

VAŽNO OBAVEŠTENJE: Poklon edicija “Velike biografije” nastavlja se i u julu.

NAJBOLJE KNJIGE ZA OVO LETO

Poklon edicija “Velike biografije” uz Nedeljnik se nastavlja i u julu sa tri nove hit knjige, o najkontroverznijem srpskom špijunu Dušku Popovu, uz novi Nedeljnik od 2. jula, knjigu o najkontroverznijem srpskom mangupu Stevici Markoviću čitaoci će na poklon dobiti uz Nedeljnik od 9. jula, a knjiga o najokontroverznijem srpskom policajcu Dragom Jovanoviću dobijaće se uz Nedeljnik od 16. jula.