Krivokapić odbio da gostuje na RTCG: Neke stvari u Crnoj Gori su još uvek iste…

0
Screenshot

Nosilac izborne liste “Za budućnost Crne Gore” na nedavno održanim parlamentarnim izborima, Zdravko Krivokapić, otkazao je ranije dogovoreno učešće u emisiji Intervju, koja je trebalo da bude emitovana uživo večeras na Prvom programu Televizije Crne Gore od 20:05 sati, preneo je portal RTCG.

Iz crnogorskog Javnog servisa podsetili su da je u emisiji Intervju sinoć gostovao lider koalicije “Mir je naša nacija” Aleksa Bečić, a učešće je, kako navode, ponuđeno i nosiocima ostalih lista.

“Obaveštavamo vas da večeras profesor Zdravko Кrivokapić neće iskoristiti priliku da gostuje na TVCG. S obzirom da smo se tokom predizborne kampanje držali principa da ne učestvujemo u emisijama RTCG i za to dali jasne razloge koji su poznati, kako vama tako i javnosti”, saopštio je tim profesora Zdravka Krivokapića, piše portal RTCG, a prenose Vijesti.

Smatrali su, kako su kazali, da će usled demokratskih promena “vaš servis unekoliko korigovati veoma jednostranu politiku izveštavanja i komentarisanja političkih događanja”.

“Međutim, način na koji ste juče obradili temu sporazuma tri koalicione liste koje su ostvarile pobedu na prethodno održanim izborima, učvrstio nas je u uverenju da se, na žalost, ništa u dosadašnjoj praksi rada vaše televizije nije promenilo. Čekajući neke bolje okolnosti i uravnoteženiji odnos od strane uredništva RTCG-a srdačno Vas pozdravljamo”, stoji u obaveštenju tima profesora Кrivokapića.