Kreativci na popustu! (Akcija traje do isteka zaliha)

  Piše Predrag Simić, kreativni direktor, Leo Burnett i predsednik žirija za dodelu nagrada KAKTUS 2020

  0
  Foto: Kaktus 2020

  Kreativnost nikada nije bila povoljnija, zato dođite na KAKTUS festival integrisanih komunikacija 3. i 4. novembra, i izaberite kreativce po vašoj meri.

  U ovogodišnjem asortimanu u ponudi ćete naći komade iz najrazličitijih sektora: od stratega, kopirajtera, akaunata, digital only osoba, medijaša, pripremaša, menadžera, kreativnih i onih drugih direktora, pa sve do mini, mikro, nano, ali i mega influensera. Šetaće se tu i HR-ovi, brend menadžeri, CEO-ovi, ali i freelancer-i, gejmeri i zalutali hejteri.

  Najbolje među njima prepoznaćete po nagradama. Oni će biti označeni sa po jednom ili nekoliko nagrada u rukama. Ukoliko se odlučite na veću kupovinu, možete ispregovarati veći popust.

  Komentari zadovoljnih korisnika usluga naših kreativaca:

  “Uglavnom plivaju u kontri. Kontra običnom, kontra očiglednom, kontra svakodnevnom, kontra ružnom, kontra dosadi, kontra neukusu, kontra kontroli, kontra kontri.”

  – J. A. Master Expert

  “Rad. Rad, rad i rad. Nama je delovalo da se oni samo zezaju i igraju, ali kad smo probali sami da uradimo to što oni rade, shvatili smo da je to krvav posao.”

  – M. V. General Specialist

  “Kreativac je kao hrčak koji je ispao iz točka i trči ko zna kuda. Vole da eksperimentišu. Prihvatite to i očekujte čudo!”

  – J. J. Corporate SomethingSomething

  “Stalno imaju neke vizije, stalno vide nešto što drugi ne vide, a nisu ni astronomi niti mikrobiolozi. Ne znam o čemu se radi, ali šta god da rade, to radi.”

  – B. V., Founder&Owner&CEO&Greatguy

  Iako danas svako može da bude kreativac, ipak dođite na KAKTUS festival, iskoristite popust i pronađite ono što vam treba da ne bi bilo posle – ko ti je to radio?

  *** Šesti festival integrisanih komunikacija KAKTUS 2020 biće održan 3. i 4. novembra, a prijave za nagrade otvorene su do 20. septembra na sajtu kaktus.rs.