“Kosovo kvazidržava gde se ne zna ko pije, a ko plaća”

6
Foto: Tanjug/AP

Premijerka Ana Brnabić kaže, povodom zabrane ulaska građanima sa srpskim pasošem, da je to najbolji pokazatelj da se u “kvazidržavi” ne zna “ko pije, ko plaća”.

“Čini mi se da sve što u takozvanoj državi Kosovo rade jeste najbolji pokazatelj da je to kvazidržava i da se tamo ne zna ko pije, ko plaća”, rekla je Brnabić novinarima u Novom Sadu.

Ona je istakla da to pokazuje i koliko je situacija na Kosovu i Metohiji nesigurna.

“Savetnik njihovog ministra spoljnih poslova je rekao da je zabranjeno da građani sa srpskim ispravama prođu, Haradinaj rekao da nije zabranjeno, onda savetnik opet da jeste”, rekla je Brnabić.

6 KOMENTARA

 1. “ženo” ! Tamo se zna i ko pije i ko plaća i oni idu dalje a mi tapkamo u mestu. Možeš da im pljuneš pod prozor. Javiću ti se kada se Kosovo pripoji Albaniji i to Velikoj Albaniji. Zbog politike koju vodi tvoj “tata” i ti, Srbija nikada neće biti velika Srbija. Sve je manja i manja, zbog takvih kao što si ti !!!

  • Srbija nikad nije ni htela da bude neka VELIKA kako kazes to su izmislili hrvati i slovenci a danas svi bivsi narodi SFRJ koristite tu mantru i prisvajate tudje.
   Koja velika crna Albanija, i otomani su sanjali da cela evropa bude njihovo carstvo, rimljani da im Afrika i Azija budu kolonije, Amerika da ce ustoliciti Sotonu i stvoriti novi svetski poredak pa sta bi?
   – Ne pitamo se mi ljudi ko ce sutra vladati svetom, to je odavno odluceno mi samo u cekanju svog kraja lomimo koplja oko kojecega.
   Siptari nisu jedanu kokosku kupili posteno zaradjenim parama, zna se odakle im lova i ko im je gospodar, zato nemoj da pises budalastine.

  • Ja radila sa njima pre 30 godina i u njihovoj grupi se bas znalo i ko kosi i ko vodu nosi i ko govori i ko cuti.
   A na Kosovu sam bila pre par godina i proputovala ga dobro od manastira, do manastira. Precisto – da jedes sa zemlje – okreceno, ofarbano, nigde grafita. Tradicionalne srpske divlje deponije postoje samo uz samu “administrativnu liniju, a i oko sponenika kosovskim junacima je bas bilo neuredno i puno trave. Valjda skupo Srbima da plate da se i to sredi?

Comments are closed.