Konkurs za mala i srednja preduzeća agencije New Media Team – vizuelni identitet na poklon

  0

  Vizuelni identitet čine svi elementi vidljivi okom koji predstavljaju određeni brend ili kompaniju. U vreme prelaska poslovanja iz tradicionalnih kanala u online, gde se trenutno odvija najveći obim trgovine, upravo je ključna vizuelna prezentacija i najčešće od nje zavisi da li ćete sklopiti određeni posao, tj. prodati proizvod.

  Sa željom da u ovim izazovnim vremenima pomogne malim i srednjim preduzećima da se izbore za svoju poziciju i unaprede poslovanje, agencija za integrisane komunikacije New Media Team organizuje kreativni konkurs u okviru kojeg će besplatno osmisliti celokupnu vizuelnu prezentaciju za odabrani brend. Ovaj paket obuhvata kreiranje logotipa, određivanje fontova, definisanje boja, osmišljavanje grafičkih elemenata, odnosno izradu celokupnog brand book-a koji predstavlja uputstvo za korišćenje navedenih elemenata.

  Konkurs se organizuje od 24. aprila do 5. maja 2020. godine. Prijavljivanje je moguće preko mejla office@newmediateam.rs na koji je potrebno dostabiti kratko predstavljanje poslovanja (do 1000 karaktera). Tim Agencije odabraće pobednika, dok će o rezultatima konkursa mejlom biti obavešteni svi prijavljeni, do 11. maja 2020. godine.

  „U vreme intenzivne komunikacije i konkurencije koja je nikad brojnija, mali i srednji privrednici vrlo često nemaju priliku da dobiju drugu šansu. Na tržištu je potrebno svega nekoliko sekundi za kreiranje utiska, a naklonost jednom u odnosu na drugi brend vrlo često odlučuje upravo atraktivan vizuelni identitet. U pogledu potrošača, uglavnom podsvesno, provlači se ideja da brend koji je spreman da uloži veliki trud i resurse u kreiranje svog identiteta, isto čini i u pogledu kreiranja samog proizvoda.“ Istakla je Marija Joksović, art direktorka u New Media Team agenciji.

  Ukoliko je i vašem poslovanju potrebna kvalitetna vizuelna prezentacija, prijavite se na konkurs do 5. maja i radite sa timom vodećih stručnjaka u oblasti dizajna i izrade kreativnih rešenja.