Komšić se nada pobedi Đukanovićeve DPS u nedelju na izborima u Crnoj Gori

3
Foto: Profimedia

Hrvatski član Predsedništva BiH Željko Komšić izjavio je danas da se nada da će u nedelju na poslaničkim izborima u Crnoj Gori pobediti stranka Mila Đukanovića DPS, jer ona zastupa zapadne vrednosti – NATO i integraciju u EU.

“Velika se bitka vodi oko koncepta vrednosti u Crnoj Gori i važno je šta će se dogoditi” – ko će pobediti na izborima, rekao je Komšić i ocenio da postoji “jak i koordinisan otpor” Đukanovićevoj politici i pokušaj da se on sruši.

“Ta priča o rušenju Đukanovića traje već osam meseci, ali videćemo šta će biti u nedelju na izborima”, kazao je Komšić i izrazio nadu da će BiH i daje imati dobre odnose s Crnom Gorom.

Kako su preneli sarajevski mediji, Komšić je ukazao da se veliki pritisak na Đukanovića vrši organizovanjem litija “pod izgovorom zaštite Srpske pravoslavne crkve”.

(Beta)

3 KOMENTARA

  1. A kakave veze, Lili, Komšić ima sa izborima u Crnoj Gori pa se nešto on nada. U Crnoj Gori kao i u Republici Srpskoj živi srpski narod, živi Srpska pravoslavna crkva i govori se srpski jezik. Nemamo mi Srbi ništa preče od Srbije, Crne Gore i Republikke Srpske. Naš interes je njihov interes. Ko ugrožava njihov interes ugrožava i interes Srbije. Naravno, da naša podrška ne sme biti na štetu bilo koga drugog.

  2. Dusko kakve nacionalne interese ima Srbija u Crnoj Gori,I kakve veze ima Srbija sa izborima u Crnoj Gori…i otkud ideja da ce Komsic da naudi Srpskom narodu…..i ko je kome pobratim…Kao da im zavidite Sto su pobratimi.??? Jel to jedino Sto vas tisti

  3. Kako se sva ta ološ ujedinjuje kada treba nauditi srpskom narodu, srpskoj crkvi i uopšte srpskim nacionalnim interesima, koji su apsolutno legitimni u bratskoj Crnoj Gori.. Protiv takvog ološa je teško naći rešenje. Taj Komšić je šampion mržnje i na tome gradi svoju karijeru. Da je iole čovek ne bi se lažno predstavljao kao predstavnik hrvatskog naroda, a svi znaju da su ga izglasali Muslimani-Bošnjaci. Takvi pokvarenjaci i podržavaju pobratima pokvarenjaka Mila Đukanovića, ali neće mu to pomoći.

Comments are closed.