Kompanija Mozzart postala ekskluzivni beting partner Košarkaškog saveza Srbije

  0

  Kompanija i Mozzart i Košarkaški savez Srbije biće u naredne četiri godine na istom zadatku – da se kolekcija medalja naše zemlje obogati novim odličjima, počevši već od Svetskog prvenstva u Kini koje se održava od 31. avgusta do 15. septembra.

  Na konferenciji za medije ozvaničena je saradnja koja podrazumeva da će Mozzart biti ekskluzivni beting partner KSS.

  “Veoma smo ponosni što smo sto postali deo tako velike i uspešne sportske porodice kao što je Košarkaški savez Srbije. Partnerstvo sa KSS za kompaniju Mozzart praktično je nastavak našeg strateškog opredeljenja da ulažemo i podržavamo sport kad god smo u mogućnosti, ali i još jedna potvrda da najbolji idu uz najbolje. Čvrsto verujemo u ove naše momke i nadamo se da će im naša podrška bar malo olakšati put do novih medalja… Bez ikakve namere da stvaramo dodatni pritisak na naše najbolje košarkaše, zaista verujemo da ćemo ih, kada se budu vraćali iz Kine, čekati na balkonu gradske skupštine“, istakao je Dejan Ćirović, izvršni direktor kompanije Mozzart.

  Na Ćirovićeve reči nadovezao se Dejan Tomašević, generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije.

  “Ja ove jude iz velike kompanije poznajem dugo. Dolaze iz košarkaškog grada, grada Čačka, i sasvim je normalno da sa njima napravimo saradnju. Dokaz koliko imaju poverenja u nas je taj što su izrazili želju da budu sponzori na period od četiri godine i na tome im hvala. Mozzartova akcija izgradnja terena traje već godinama, a izlazak dece na te terene zasnovan je i na rezultatima naše reprezentacije. Sa kompanijom Mozzart će i ovi momcima biti lakše da naprave dobar rezultat. Kasnije ćemo tim rezultatima pomoći da se što više dece pronađe na Mozzartovim i drugim terenima“.

  Na taj način, Mozzart je posle Fudbalskog saveza Srbije i Fudbalskog kluba Crvena zvezda ozvaničio saradnju sa još jednom sportskom institucijom naše zemlje i pokazao da osim pomoći bazičnom sportu, u čemu se isticao prethodnih godina, želi da podrži i vrhunske sportske kolektive, koji predstavljaju Srbiju u svetu.

  Osim sponzorstva KSS, Mozzart ovog leta organizuje i akciju „Više od koša“, u okviru koje će za svaki poen Orlova u Kini donirati 1.000 dinara, a za svaku trojku dodatnih 10.000 dinara u humanitarne svrhe.

  Kada je izvršni direktor kompanije Mozzart Dejan Ćirović govorio o toj akcji, Tomašević se u šaljivom tonu nadovezao i rekao: “Možda bi bilo bolje da to ne kažemo igračima, svi će da šutiraju trojke“.