Klinički centar Vojvodine o mladiću povređenom u Novom Sadu: Teške povrede, zbrinjavanje, pa kućno lečenje…

0
Foto: Profimedia / Ilustracija

Klinički centar Vojvodine navodi da je 24. avgusta u Urgentni centar, u večernjim satima, primljen M. M. (28) sa teškim telesnim povredama, prenosi N1.

M. M. je u Urgentni centar primljen sa prelomom podlaktice, višestrukim povredama mekih tkiva glave i lica, grudnog koša i karlice.

“Nakon hitnog, blagovremeno sprovedenog dijagnostičkog protokola i zbrinjavanja, pacijent je otpušten na dalje kućno lečenje”, navode iz KCV.

Na društvenim mrežama se u petak uveče pojavio stravičan snimak, na kome se vidi kako nepoznati mladić brutalno tuče drugog muškarca, a potom mu, dok leži u besvesnom stanju na zemlji, lomi ruke.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da intenzivno traga za Ivanom Kontićem (30), osumnjičenim za prebijanje.

N1 saznaje da je Kontić član obezbeđenja kladionica MaxBet, kao i poslovni partner vlasnika tih kladionica. Kako saznajemo i pretučeni je bio uključen u obezbeđivanje tih objekata, a motiv za prebijanje su navodno neraščišćeni poslovni odnosi.

Direktor policije Vladimir Rebić je izjavio da su lekari obavestili novosadsku policiju o prebijanju 24. avgusta. Načelnik Policijske uprave Novi Sad Milorad Šušnjić je izjavio da policija od tad radi na rasvetljavanju slučaja.