“Kim nikad nije išla na koledž, prvi posao počela je iz ormara na Beverli Hilsu”: Kejtlin Džener otkriva tajne Kardašijanovih

0
Foto: Profimedia

Momenat koji su svi čekali da se dogodi u rijaliti programu “Ja sam zvezda” jeste da Kejtlin Džener progovori otvoreno o Kim Kardašijan, o tome kako ona nije išla na univerzitet i o poslu kojim se bavila nakon srednje škole, kao i o vezi s Kanjeom Vestom.

Govoreći o prvom poslu svoje ćerke, Kejtlin, poznata i kao Brus Džener koji je početkom 2017. promenio pol, prisetila se:

“Kimberli nikada nije išla na koledž. Onog trenutka kada je napustila srednju školu započela je svoj posao. Njen prvi posao počeo je u ormanu”.

Objasnila je potom kako je Kim obilazila garderobere u vilama na Beverli Hilsu, gde su neki bili veličine oko 600 metara kvadratnih.

“Žene sa Beverli Hilsa”, rekla je i dodala kako je Kim prodavala garderobu za njih na I-beju (eBay) i uzimala procenat od 30 odsto od prodaje, piše britanski Metro.

Kejtlin je rekla kako je muž Kim Kardašijan imao njenu punu podršku kada je ušao u modnu industriju i da je njoj veoma drag:

“Sviđa mi se Kanje. Kanje je uvek bio veoma dobar prema meni.”

Svega nekoliko sati pre nego što je odlučila da govori o slavnoj starleti, njena bivša žena Kris Džener je izjavila da se plaši kako bi u rijalitiju Kejtlin mogla da otkrije detalje iz privatnih života članova poznate porodice.