Kijanu Rivs ostaje najbolji: Zaustavio je auto da bi obožavateljki na posteru dopisao “Stejsi, ti oduzimaš dah”

0
Foto: Profimedia

Glumac Kijanu Rivs nastavlja da topi srca obožavaocima širom sveta svojim, sada već, uobičajenim gestovima.

Poslednji zbog kojeg su poludele društvene mreže, dogodio se u Slajdelu u Lujzijani, gde snima nastavak filma o Bilu i Tedu pod nazivom “Bill and Ted Face the Music”.

On je na putu do seta ugledao porodicu koja je želela da ga pozdravi, pa je raširila poster u dvorištu s natpisom “Ti oduzimaš dah”. Stejsi Hant je čula da Rivs snima film u istoj ulici gde ona živi, pa je njen 16-godišnji sin Itan predložio da ga porodica pozdravi upravo transparentom, ispričala je za CNN. Tako je njen sin Hant napravio znak i napisao pomenutu rečenicu, koju je Rivs izgovorio na konferenciji gejmera u junu, kada je na povik iz publike, odgovorio da i svi oni oduzimaju dah. Naravno da je taj trenutak postao popularan meme.

Samo nekoliko sati od postavljanja postera ispred zgrade, zaustavio se auto i nekoliko ljudi je izašlo. Hantova je tada uočila Rivsa. Dok ga je gledala s nevericom pitao ju je da li može da se potpiše na znak. Naravno da je rekla “da”. Taj momenat je uslikan, a on je dodao njeno ime “Stejsi” pa je cela rečenica glasila “Stejsi, oduzimaš dah”, a zatim se slikao sa njom i njenim sinovima. Posle nekoliko minuta ćaskanja, rukovali su se i pozdravili i Rivs je otišao.

“Ono što čitate o njemu da je sjajna osoba sa velikim srcem je tačno. Bar to ja mislim posle nekoliko minuta provedenih sa njim”, rekla je.