Kanadska potera za “tinejdžerima zlikovcima” završena je tragično – čini se samoubistvom: Sumnja se da su Mekliod i Šmegelski izvršili suicid

0
Foto: Profimedia

Potraga je bila na pragu da se pretvori u blokbaster, a završila se kao tragedija. Kem Mekliod i Brajer Šmegelski, koji su bili osumnjičeni za trostruko ubistvo, gotovo mesec dana su uspevali da umaknu svima koji ih jure, a na kraju su pronađena njihova beživotna tela. Gardijan prenosi da kanadska policija sumnja na samoubistvo.

Policija je saopštila da autopsija pokazuje da je u pitanju verovatno samoubistvo i to iz vatrenog oružja.

“Premda su obojila preminuli nekoliko dana pre nego što su pronađeni, ne može da se utvrdi tačno vreme smrti. Postoje jasne indikacije da su bili u životu i nekoliko dana nakon viđanja”, tvrde iz policije.

Mekliod i Šmegelski su bili osumnjičeni za ubistvo jednog zaljubljenog para i profesora botanike, u radijusu od gotovo 300 milja. Njihov beg zaista je delovao filmski, s obzirom da su prešli više od 3.500 kilometara bežeći od organa reda.

Otac Šmegelskog je nekoliko puta naglašavao da mu je sin delovao kao da ima suicidne namere, a u međuvremenu je otkriveno da su bili povezani sa onlajn kockanjem i nacističkim grupama.